+ Het Studio

Studio Maxim Frank biedt een volledig gamma aan op maat ontworpen diensten voor privéverzamelaars, galerijen, musea, instellingen en artiesten.

Onze expertise is het resultaat van meer dan 10 jaar ervaring en steunt op de beheersing van de productie en installatie aspecten voor zowel particulieren als publieke instellingen. Met onze diensten garanderen wij een persoonlijke aanpak dat past bij elke specifieke situatie. Voor zowel particulieren als openbare ruimten kunnen wij voor alle aspecten van de organisatie van een tentoonstelling zorgen: de analyse van de noden, het beheren van het transport en de verzekeringen, het opstellen van een conditierapport van de kunstwerken, hun behandeling, verpakking en ophanging.

Studio MF is eveneens gespecialiseerd in het beheren van privécollecties en kan in alle confidentialiteit zorgen voor de inventaris en het stockbeheer van de kunstwerken.
Voor elk van deze diensten geniet u van een persoonlijke en kwalitatieve aanpak dankzij een bekwame en ervaren ploeg.

+ Onze Diensten

Productie van Tentoonstellingen

Analyse van de noden en technische haalbaarheid, conceptie van de scenografie, beheer transport en verzekeringen, conditierapport, in- en uitpakking, hantering, voorbereiding en muur verving, ophanging

Privécollecties

Programma op maat, inventarisbeheer, stockbeheer, ophanging aan huis, conditierapport, in- en uitpakking

Artiesten

Ondersteuning atelier en productie, organisatie en opvolging tentoonstellingen

Verpakking en Sokkelwerk

Constructie van kratten, verpakking, bescherming, inlijsting, constructie van sokkels

Samenwerking en advies

Verzekering, transport, restauratie, inlijsting, opmaak budget

+ Contact

Visite et Devis Gratuits

* verplicht

Top